Meille töihin

Etsimme jatkuvasti uusia lahjakkaita suunnittelijoita ja suunnittelijoiden alkuja tiimiimme. Mikäli haasteet geotekniikan parissa kiinnostavat, ota rohkeasti yhteyttä. Tällä hetkellä haussa on mm. pohjarakennesuunnittelija/projektipäällikkö ja/tai geotekninen asiantuntija Helsinkiin tai Lahden toimipisteeseen sekä hulevesisuunnittelija. Tarkemmat tiedot alla tai Rakennuslehden ilmoituksesta täältä

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Roman Timaskin, roman.timaskin@sipti-infra.fi, puh +358 40 721 5768

POHJARAKENNESUUNNITTELIJA / PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ/GEOTEKNINEN ASIANTUNTIJA
HULEVESISUUNNITTELIJA

Tehtävässä vastaat osaamisesi mukaan vaihtelevien ja haastavien pohjarakennuskohteiden projektien kokonaisvaltaisesta läpiviennistä tai olet mukana projektien läpiviennissä. Projektit pitävät sisällään erilaisia pohjarakentamisen laskennan ja suunnittelun tehtäviä yhdessä muun suunnittelutiimin kanssa. Tehtäväkenttäsi räätälöidään osaamisesi sekä mielenkiinnonkohteidesi mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• Kokemusta pohjarakennesuunnittelusta ja/tai hulevesisuunnittelusta
• Soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (Ins.AMK/DI)
• Vastuullista ja proaktiivista työskentelyotetta
• Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Eduksesi katsomme:
• Pohjarakennesuunnittelupätevyyden (FISE) suorittamisen
(esim. T-, V- tai PV-vaativuusluokka)
• Vesihuoltosuunnittelun osaamisen
• Kokemuksen CAD –ohjelmistoista (esim. MicroStation tai AutoCAD)
• Kokemuksen geotekniikan laskentamenetelmistä ja ohjelmistoista
(esim. GeoCalc, Slide, MSTuki)

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän monipuolisten talonrakennus- ja infrapuolen projektien parissa Kilpailukykyinen palkka, kattava terveydenhuolto, joustava työaika ja rauhallinen työympäristö sekä etätyömahdollisuus kuuluvat Sipti Infran perusarvoihin. Pohjarakennesuunnittelijan/Projektipäällikön tehtävässä pääset jakamaan ja kehittämään asiantuntijuuttasi osaavien kollegoiden ympäröimänä aidosti ketterässä ja joustavan työnteon mahdollistavassa työympäristössä.

Kiinnostuitko? Ota suoraan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Voit myös jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan sähköpostiosoitteeseen, niin otamme yhteyttä Sinuun mahdollisimman pian. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.8.2020.

Rantarakentamisen haasteita Helsingistä. Kuvaaja:Petri Kunnari