Varautuminen koronaviruksen vaikutuksiin

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne on kehittynyt nopeasti. Poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta olemme säilyttäneet toimintakykymme ja sitoutuneet tukemaan myös asiakkaitamme.  Teemme aktiivisesti töitä mahdollistaaksemme työntekijöidemme työskentelyn poikkeuksellisessa tilanteessa ja varmistaaksemme asiakasprojektiemme jatkuvuuden. Asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuus ja hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Omalta osaltamme pyrimme minimoimaan viruksen leviämistä mm. seuraavilla toimenpiteillä:

  • Olemme ohjanneet työntekijämme etätöihin ylimääräisen kanssakäymisen välttämiseksi.
  • Hoidamme myös kaikki projekteihin liittyvät kokoukset pääasiassa etänä.
  • Välttämättömät ja kiireelliset kenttätyöt kuten työmaakokokoukset ja pohjakatselmukset pyrimme hoitamaan sovitusti paikan päällä. Kiinnitämme kenttätyöskentelyssä erityistä huomiota käsihygieniaan ja turvaväliin.

Poikkeuksellinen tilanne voi varautumisestamme huolimatta vaikuttaa palveluidemme toimittamiseen. Pyydämmekin kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme miettimään vaihtoehtoisia ratkaisuja ja ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä sekä keskustelemaan avoimesti mahdollisten negatiivisten vaikutusten minimoimisesta.

Pyrimme tiedottamaan asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme heti, mikäli poikkeustilanne aiheuttaa muutoksia sovittuihin toimeksiantoihin.

Pidetään huoli itsestämme ja toisistamme!

Sipti Infran työntekijät